BETAALMOGELIJKHEDEN

BANCONTACT/ MISTER CASH
Dit is een veilige en vertrouwde manier van betalen in België.
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Jouw aankopen zijn in een paar seconden betaald, waarna wij de Herbalife producten ook snel kunnen leveren.

CONTANTE BETALING
Contante betaling houdt in dat de Herbalife producten worden betaald bij persoonlijke aflevering of bezorging. Woon je om en nabij Beverwijk dan kan je kiezen voor deze mogelijkheid. In overleg kunnen de producten worden opgehaald of worden bezorgd (straal maximaal 10 km). Wij zullen contact opnemen om de afleverdatum te bespreken. Wij hebben geen pin mogelijkheid. 

CREDITCARD
Met jouw creditcard VISA of MASTERCARD kan je ook veilig en gemakkelijk jouw online aankoop afrekenen zonder extra kosten.

IDEAL
Je hebt de mogelijkheid om te betalen met IDEAL. Als je op deze manier betaalt wordt het te betalen bedrag direct afgeschreven van jouw bankrekening.

KOPEN ONDER REMBOURS
Bij betaling onder rembours betaalt je contant (met gepast geld) aan de postbode bij het in ontvangst nemen van de Herbalife producten. Ben je niet thuis of heb je geen gepast geld? Dan kan je nog drie weken met PIN betalen op het postkantoor.

VOORUITBETALING
Je kan er ook voor kiezen het factuurbedrag naar ons over te maken, onder vermelding van het bestelnummer. Bij deze betaalwijze wordt jouw order in behandeling genomen zodra wij jouw betaling hebben ontvangen. De verwerkingstijd van de bank is gemiddeld 1-3 werkdagen. Online betalingen met internet bankieren worden dezelfde dag verwerkt.

Bankrekeninggegevens
Bank:
NL46RABO0111379768

© 2017 - 2022 Herbalife goedkoop kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel