Achteraf betalen via Klarna

Kies voor Klarna, als je de Herbalife producten eerst wilt ontvangen, voordat je betaalt. Na ontvangst stuurt Klarna een factuur die binnen 30 dagen moet worden betaald. Let op: Betalen via Klarna is niet mogelijk als je in het verleden niet aan je betalingsverplichtingen hebt voldaan ! Betalen met Klarna, is gezien de hoge kosten niet gratis.

GRATIS BETAALMOGELIJKHEDEN

Alle volgende betaalmogelijkheden zijn bij mij gratis:

BANCONTACT/ MISTER CASH
Dit is een veilige en vertrouwde manier van betalen in België.
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Jouw aankopen zijn in een paar seconden betaald, waarna wij de Herbalife producten ook snel kunnen leveren.

CONTANTE BETALING
Contante betaling houdt in dat de Herbalife producten worden betaald bij persoonlijke aflevering of bezorging. Woon je om en nabij Lelystad dan kan je kiezen voor deze mogelijkheid. In overleg kunnen de producten worden opgehaald of worden bezorgd (straal maximaal 10 km). Wij zullen contact opnemen om de afleverdatum te bespreken. Wij hebben geen pin mogelijkheid. 

CREDITCARD
Met jouw creditcard VISA of MASTERCARD kan je ook veilig en gemakkelijk jouw online aankoop afrekenen zonder extra kosten.

IDEAL
Je hebt de mogelijkheid om te betalen met IDEAL. Als je op deze manier betaalt wordt het te betalen bedrag direct afgeschreven van jouw bankrekening.

KOPEN ONDER REMBOURS
Bij betaling onder rembours betaalt je contant (met gepast geld) aan de postbode bij het in ontvangst nemen van de Herbalife producten. Ben je niet thuis of heb je geen gepast geld? Dan kan je nog drie weken met PIN betalen op het postkantoor.

VOORUITBETALING
Je kan er ook voor kiezen het factuurbedrag naar ons over te maken, onder vermelding van het bestelnummer. Bij deze betaalwijze wordt jouw order in behandeling genomen zodra wij jouw betaling hebben ontvangen. De verwerkingstijd van de bank is gemiddeld 1-3 werkdagen. Online betalingen met internet bankieren worden dezelfde dag verwerkt.

NIET GRATIS

Paypal
Als je betaalt met PayPal geniet je 'kopersbescherming'. Mocht je niet tevreden zijn over de levering, kan je via PayPal een klacht indienen. Op deze manier ben je volledig beschermd tegen het niet leveren van bestelde en gekochte Herbalife producten.

Bankrekeninggegevens
Bank: ING Bank - IBAN: NL46RABO0111379768

Debora Brouwer
Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member

Laurens Baecklaan 22
1942 LM Beverwijk
Tel: 06 53 59 33 92
E-mail: info@herba-shop.nl
KvK nummer: 73137324
BTW nummer: NL190489509B01

Betaalmogelijkheden Herba Kopen

Betaalmogelijkheden

Voor 10 uur besteld, volgende dag in huis
Kortingen tot 43 %
Sparen voor extra korting
Achteraf betalen via Klarna
30 dagen garantie

© 2017 - 2024 Herbalife goedkoop kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel